Hotell och fritid

Vi tillhandahåller fönsterspärrar för att hålla gästerna säkra i alla fritidsboenden.

Fönstersäkerhet för hotell

För hotellfönstersäkerhet överstiger Jacklocs prisbelönta fönsterspärrar brittiska och europeiska standarder och är installerade på hotell över hela världen.

Fyra olika typer av fönsterlås från Jackloc.

Jackloc Window Restrictors för hotellfönstrets säkerhet

Varför välja Jackloc?

Oavsett storleken och formen på dina fönster, har våra Jackloc fönsterspärrar testats noggrant för att möta både brittiska och europeiska säkerhetsstandarder, så att du kan vara säker på säkerheten för dina hotellfönster.

Den enkla designen av våra spärranordningar stoltserar med stor styrka tack vare en låscylinder med fem skivor, som överträffar de brittiska standardkraven med över fyra gånger. Alla Jacklocs är experttillverkade i Storbritannien, med högkvalitativa brittiska material, och genomgår flera tester innan de lämnar fabriken.

Jackloc fönsterspärrar kommer med en standardkabellängd på 200 mm och anpassade längder kan tillverkas vid behov. Med Jackloc fönsterspärrar på dina hotellfönster kan du vara trygg i vetskapen om att dina gäster hålls säkra.

Våra fönsterspärrar är starka, pålitliga och brittiska tillverkade av högsta kvalitet, vilket ger trygghet för fritidsleverantörer.

Vi är framstående i ett antal stora hotellkedjor, inklusive Travelodge, The Dream Hotel på Manhattan, Londons berömda Ritz Hotel och Sheraton Group hotel i Doha. Jackloc MK2 fönsterspärrar används i sovrumsfönstren på Sheraton Hotel i Doha.

En hotellbyggnad i vitt med många fönster.

Jackloc uppfyller inte bara standarder. Vi sätter dem.

Jacklocs illustration

Se videon

"Stark och säker"

Travelodge Hotel Group har installerat Jacklocs i alla sina 20 000 hotellrum i Storbritannien.

Jackloc är stolta över vårt samarbete med...