Kommersiella lokaler

Vi tillhandahåller fönsterspärrar för att ge trygghet och trygghet på arbetsplatsen.

Fönsterspärrar för kommersiella lokaler

Vi tillhandahåller fönsterspärrar för kontor, butiker, lager och alla andra kommersiella byggnader med fönster som kräver säkerhets- och säkerhetsanordningar. Oavsett storleken och formen på dina fönster, eller åldern på din byggnad, kan våra Jackloc fönsterspärrar hjälpa till att ge säkerhet för fönster och säkerhet på arbetsplatsen.

Testade för att uppfylla både brittiska och europeiska säkerhetsstandarder, våra restriktioner följer alla riktlinjer för hälsa och säkerhet på arbetsplatsen och godkänns av RoSPA för att hjälpa arbetsgivare och företagare att ge kunder och anställda en omsorgsplikt. Den enkla designen av våra spärrsanordningar har stor styrka tack vare en låscylinder med fem skivor, som överträffar de brittiska standardkraven med över fyra gånger. Alla Jacklocs är experttillverkade i Storbritannien, med högkvalitativa brittiska material och genomgår flera kvalitetskontrolltester innan de lämnar fabriken. Jackloc fönsterspärrar kommer med en standardkabellängd på 200 mm och anpassade längder kan tillverkas vid behov.

Två fönster på en tegelbyggnad.

Jackloc® och kommersiella lokaler

Varför välja Jackloc? Fönster i kommersiella byggnader kan utgöra ett allvarligt fallhot för anställda och kunder. Dessutom kan säkerheten äventyras av öppna fönster. Våra spärrsanordningar är starka, pålitliga och brittiska tillverkade av högsta kvalitet, vilket ger sinnesro till alla anläggningschefer. Vår Titan by Jackloc fönsterspärrar är den enda fönsterspärren på marknaden som är ackrediterad av Sold Secure för att förhindra brott.

En vit fönsterram med lås.

Jackloc uppfyller inte bara standarder. Vi sätter dem.

Jacklocs illustration

Se videon

"Vi använder alltid Jackloc-produkter på grund av deras utmärkta tillförlitlighet och förmåga att göra jobbet perfekt, samtidigt som de följer alla regler."

Jackloc är ett erkänt varumärke som ger förtroende och stöd, och vi får alltid utmärkt service från teamet i alla aspekter, även i nödsituationer, vilket vanligtvis är fallet!

– Colin Lambert Director, JWL Architectural Ironmongers

Jackloc är stolta över vårt samarbete med...