Bostadslösningar

Vi hjälper till att tillhandahålla en trygg och säker miljö för barn, familjer och utsatta vuxna i boendemiljöer.

Fönsterspärrar i bostadsmiljöer och miljöer för stödboende

Att välja rätt fönsterspärr för ett bostadsområde har aldrig varit viktigare än idag, med nyliga fall av barn som faller från fönster i kommunala bostäder, och säkerhet är ett problem för vuxna som bor på bottenvåningen.

Jackloc fönsterspärrar ger säkerhet och sinnesfrid för boende. Fönsteröppningarna är begränsade till 100 mm, vilket släpper in frisk luft i boendet samtidigt som de boende skyddas inne.

Fönster finns i en mängd olika former och storlekar och det finns ingen "one size fits all"-lösning. Oavsett vilket krav eller tröskelstorlek har vi en Jackloc-produkt som fungerar i alla boenden.

Vi har arbetat nära med kommuner, bostadsgrupper och fastighetsförvaltare för att tillhandahålla skräddarsydda, säkra och säkra lösningar för sina invånare.

Fyra olika typer av fönsterlås från Jackloc.

Säkerhet och trygghet

När det gäller dina invånare vet vi att säkerhet och trygghet är av yttersta vikt.

Vi har byggt varje Jackloc för att vara den bästa på marknaden. Varje Jackloc är testad för att ge en styrka på fyra gånger de rekommenderade kraven i British Standards. Vår Titan-produkt kan hålla en kraft på 470 kilo, det motsvarar fem vuxna män.

Med en strypning öppnas fönstret till 100 mm, vilket tillåter luftflöde samtidigt som barn och utsatta vuxna skyddas från fall. Jackloc fönsterspärrar kommer med en standard 200 mm kabellängd och anpassade kabellängder kan tillverkas på begäran.

En Jackloc kan också ge extra säkerhet och sinnesfrid för boende på bottenvåningen i byggnader. Fönster kan öppnas för att ge luftflöde, men inte tillräckligt för att få tillgång till fastigheten. Vår produkt testades av fyrtio låssmeder som inte kunde plocka låset inom 30 sekunder.

Tre barn tittar ut genom ett fönster.

Jackloc uppfyller inte bara standarder. Vi sätter dem.

Jacklocs illustration

Se videon

"Sinnesro"

Över 100 Jackloc fönsterspärrar monterades av Mila Maintenance på Bridge House, Camden.

Jackloc är stolta över vårt samarbete med...